dimarts, 25 de maig del 2010

En marxa la celebració dels “10 anys de Trobades dels Castelló”

Amb la celebració el passat dia 15 de maig de 2010, de la primera Assemblea Cívica, organitzada per les associacions ASSEMBLEA DE JOVES DE CASTELLÓ DE LA RIBERA (AJCR) i la PLATAFORMA CÍVICA CASTELLONERA (PCiC), s'ha posat en marxa la iniciativa ciutadana de celebrar els “10 anys de les Trobades dels Castelló”.

Recordem que en octubre de l'any 2000 es va celebrar la “I Trobada cívico-cultural dels Castelló dels PPCCa Castelló de la Ribera. En 2002 es va organitzar a Castelló de la Plana, en el 2004 a Castellonroi (Franja de Ponent) i en 2006 a Castelló de Rugat (Vall d'Albaida).


L’objectiu és celebrar al nostre poble els 10 anys des de la primera Trobada dels Castelló, i les quatre que s'han organitzat, a través de diverses activitats que aniran confirmant-se, de les quals podem concretar les següents: pujada al Castellet; acte de rellevància cultural sobre els orígens dels Castelló; sopar dels Guardons Síndic Pere Calp; i exposició fotogràfica de les 4 Trobades.

A l'Assemblea Cívica, oberta a tot el poble, van acudir unes vint persones, entre elles el regidor de Participació Ciutadana Óscar Noguera (GCiE), i la tècnica d'Acció Cultural del País Valencià, que va explicar la convocatòria de la manifestació de Xúquer Viu per al dissabte 29 de maig, a les 18 h. en la plaça de l'ajuntament de Sueca xuquerviu, i va mostrar el seu suport a la nostra iniciativa.

Més informació en:

xarxaxastello i acicastello



AJCR – PCiC

Castelló de la Ribera, 25 de maig de 2010.


2 comentaris:

caxanet ha dit...

Com puguem participar?

Joan ha dit...

jo propose que munteu un bon concert i voreu com ompliu un autobús amb joves del poble.