dimarts, 7 de setembre del 2010

Programació 10 anys de Trobades dels Castelló

S'acorda la programació de la celebració dels “10 anys de Trobades dels Castelló” per a la setmana del 16-23 d'octubre.

En la 2a Assemblea Cívica, celebrada el dia 4 de setembre de 2010 en L'Obrera, convocada per les associacions AJCR i PCiC, a fi de programar la celebració en Castelló de la Ribera dels 10 anys de Trobades dels Castelló, es va acordar el programa d'actes per al mes d'octubre:

Dissabte 16:

Inauguració de l'exposició fotogràfica, oberta al públic fins el dia el dissabte 24.

Diumenge 17:

Pujada al Castellet.

Dissabte 23:

Acte de rellevància cultural

Clausura de l'exposició fotogràfica

Sopar dels VII guardons “Síndic Pere Calp”.

Es va decidir atorgar el VII Guardó Síndic Pere Calp d'àmbit local de Castelló de la Ribera a Amadeo Romà Martorell, per la seua coherència en els inicis de l'ASPC, la seua total implicació en les accions de l'ASPC i per la seua defensa del topònim. I el VII Guardó de País a l'entitat “Escola valenciana. Federació d’Associacions per la llengua”, per la seua trajectòria en defensa d'un ensenyament públic, digne, de qualitat i en valencià.

També es va acordar presentar una moció al nostre ajuntament per demanar el suport institucional a aquesta celebració, i remetre un correu electrònic als ajuntaments dels altres Castelló i als contactes que tenim en Acció Cultural del PV, assabentant-los dels actes programats i amb la finalitat d'implicar-los en aquestes activitats.

Vos recordem que el 20 i 21 d'octubre de l'any 2000, es va celebrar al nostre poble la I Trobada Cívica Cultural dels Castelló dels PPCC, per reivindicar el topònim “Castelló de la Ribera”, front a l'aplanament del govern del PP de Zaplana. En 2002 la trobada es va fer a Castelló de la Plana, al 2004 a Castellonroi (Franja de Ponent) i al 2006 en Castelló de Rugat (Vall d'Albaida).

En la mateixa 2a assemblea cívica es va presentar la web www.xarxacastello.org, on podeu trobar més informació sobre les trobades dels Castelló.

Castelló de la Ribera, 6 de setembre de 2010.

AJCR (Assemblea de Joves de Castelló de la Ribera)

PCiC (Plataforma Cívica Castellonera)